16 februari 2012

SNSD = Drama

Yuri delar ut choklad
- cr. Asia Today, SBS
Som ni kanske vet så finns det en stark dramaserie-kultur i Syd Korea, och våra tjejer är självklart med på ett hörn. Som jag skrev tidigare så spelar Yuri just nu in "Fashion King" i NY, tyvärr betyder detta att hon var tvungen att spendera Alla Hjärtans Dag ifrån sina nära o kära, men snäll som hon är så delade hon ändå ut choklad till personalen på inspelningen.

Men det är inte bara Yuri som skådespelar; Taeyeon gjorde för inte inte så länge sen en väldigt omtyckt liten roll i serien med det långa namnet "salamander guru and the shadows" och Sunny gjorde rösten till en karaktär i filmen "Koala Kid". 

Dessutom så håller Jessica på med sin serie "Wild Romance", och Yoona, med sin långa erfarenhet av skådespeleri, har en nya serie på gång som heter "Love Rain". 

Sooyoung :)
Tyvärr fick jag nyligen veta att Sooyoungs roll i  serien "Speed" har blivit inställd, tydligen var det något problem med att hitta skådespelare. Hoppas det gör så att hon får mer tid att spendera på sånt hon tycker är roligt.

Om det är någon som vill titta på en koreansk serie, men inte riktigt vet vart man ska börja så kan jag rekommendera "You're Beautiful", den har mycket humor och är väldigt söt. du kan se den (översatt och gratis) här.  

Det har blivit svårare att hitta serier och sånt på grund de hårdare lagarna i USA när det gäller copyright material, men hur ska vi annars kunna se dem?? vi har ju inte koreansk tv liksom... Jaja, den länken jag gav har en irriterande kommentar funktion som stör videon, men den kan man klicka bort.

Vad tycker ni om koreanska tv-serier? :)

2 kommentarer:

  1. Länkade din blogg i Swedish Kpop Fans ^__^

    booxeen.blogg.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, tack så mycket :) kul att du tittade förbi :)

      Radera