18 februari 2012

Den stigande stjärnan Hyoyeon~

Kan man bli vackrare än så här?  ^_^
Vi älskar väll alla vår Hyoyeon, hon kanske mest är känd för sin dans men i och med det nya albumet så har fler fans fått upp ögonen för hennes andra sidor. Hon är ju så mycket mer än bara en "dancing machine", för hon är rolig vart hon än går, söt även när det inte är planerat, och hon har alltid ett humör som piggar upp både oss och de andra i SNSD.

Jag ska erkänna, när man tycker om grupper så har man oftast en eller flera favoriter, och en av mina absoluta favoriter är Hyoyeon. Det var faktiskt bara hon jag brydde mig om de första 3-4 månaderna då jag hade upptäckt Girls Generation, men nu har jag börjat tycka om Sunny, Tiffany och Taeyeon lika mycket :) så de är mina 4 favoriter (man får ha 4 st!!!).

Varför Hyoyeons popularitet har växt så mycket med senaste albumet har tagits upp i intervjuer, hon säger själv att temat för skivan passar henne bättre. Jag förstår vad hon menar, hennes intresse ligger mer åt hiphop-hållet och hon har kanske inte riktigt känt sig bekväm med de söta stilarna som varit innan (även fast de är mina favorit stilar hehe). 

Sen så har säkert hennes medverkan i Invincible Youth 2 påverkat också, där ser man verkligen att hon är en rolig person som alltid är på bra humör! ^_^ vad tycker ni om Hyoyeon? skriv gärna en kommentar~ (alla kan skriva kommentarer nu).

2 kommentarer:

  1. Jag älskar HyoYeon och har henne som min bias(och TaeYeon med) för hon är så jäkla underbar! Hon kan dansa så sjukt bra, och hennes röst är väldigt unik(kanske inte den bästa, men fortfarande unik), hon kan vara både söt och sexig, hon är en spridjeglädare, och får alla medlemmar att skratta och må bra, hon bryr sig om alla i SNSD så mycket, och alla säger att HyoYeon är den som är roligast vilket jag håller med om, hon är helt enkelt fantastisk! ^_^<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. En äkta Hyoyunnie! ^_^ håller med dig hon är en så bra blandning av olika kvalitéer! Hon o Sunny tycker jag är roligast och de två gör alla andra runt omkring dem glada, inklusive mig :)

      Radera